De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerkspecialist
Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken.
  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • 1500m2 showtuin.

Elektrisch hekwerk vereist kwaliteit, maar ook de juiste prijs.

Een elektrisch hekwerk maakt uw leven net dat beetje aangenamer. En dat is een comfort waar men snel aan went. Maar naast comfort staat een elektrisch hek ook voor veiligheid. Uw terrein te allen tijde afgesloten zodat u de controle heeft over wie er uw terrein betreedt.

Inrijpoort Sierpoort divers (2) matsers

Uw elektrisch hek, geproduceerd in onze eigen werkplaats

Wij produceren en monteren al onze elektrische hekken in eigen beheer. Zo kunnen wij u garanderen dat wij onze kwaliteit het gehele proces handhaven. Met als gevolg dat u niet alleen op de dag van montage, maar ook over vele jaren nog steeds tevreden bent met uw aankoop.

Ons team van specialisten helpt u met uw zoektocht naar het perfecte elektrisch hekwerk

Niemand is hetzelfde en iedere woning of bedrijfspand is anders. Tijdens uw aankoop komen er ongetwijfeld vragen naar boven waar u nog nooit over na heeft gedacht. Ons team van specialisten kan u daarmee helpen. Met meer dan 28 jaar ervaring, zijn er vele elektrische hekken geplaatst door onze medewerkers. En daar zijn wij trots op. Onze ervaring onderscheidt ons van vele andere bedrijven

Duurzame elektrisch hekwerken

Wij kunnen u helpen bij al uw vragen. Welk model hekwerk past bij u en uw huis? Hoe hoog moet het hekwerk worden? Welke soort aandrijving past bij uw wensen? Heeft u genoeg aan een afstandsbediening of wilt u uw elektrisch hek ook met uw telefoon kunnen openen? Dit zijn een aantal voorbeelden waar wij u mee kunnen helpen. Want uw elektrisch hek is een eenmalige aankoop waar u over vele jaren nog steeds tevreden mee moet zijn. En dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juist adres.

Vele wensen, vele opties

Een elektrisch hekwerk wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Onze afstandsbedieningen stralen kwaliteit en innovatie uit. Door het moderne design begint hier het onderscheid al met vele andere aanbieders. Maar er zijn natuurlijk meer opties om uw elektrisch hek te openen. Een gsm-module is een zeer populaire manier om uw poort te openen. Eén van de grote voordelen van deze optie is dat we tegenwoordig allemaal onze telefoon bij ons hebben. En we natuurlijk niet meer een extra afstandsbediening mee hoeven te nemen in onze auto.

elektrisch hekwerk showtuin vol met hekken

Bezoek onze showtuin en ervaar het verschil

Om u te overtuigen van onze kwaliteit hebben wij een showtuin met daarin vele sierhekwerk, gaashekwerk en elektrische hekken. Zo kunt u met eigen ogen zien dat kwaliteit het verschil maakt. Wij nodigen u graag uit voor een wandeling en een gesprek met een van onze hekwerk specialisten.

 

Onze producten

U ziet een product overzicht van ons hekwerk assortiment.

Bedrijfsfilm

Hierop kunt u in circa 4 minuten zien hoe onze werknemers van een stuk staal een compleet product maken, de behandeling verzinken en poedercoaten en een impressie van onze showtuin. Zo zult u zien dat De Wit Hekwerken zich onderscheid in kwaliteit. Deze film bevat in 4 min heel veel informatie over de kwaliteit van onze producten, en is beslist de moeite waard om te kijken.