De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerkspecialist
Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken.
  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • 1500m2 showtuin.

Gaashek op maat gemaakt

Een gaashek biedt uitkomst wanneer u op een relatief goedkope maar erg veilige manier een tuin, dierenweide of openbare plek wilt omheinen. Bij De Wit Hekwerken stelt u helemaal zelf uw gaashek samen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u er voor kiezen om puntdraad of gladdraad op uw hek te laten spannen. Wilt u uw gaas voorzien van een vrolijk kleurtje? Ook dat is mogelijk. Bij De Wit hekwerken creëert u uw eigen unieke gaashek!

Hoge kwaliteit gaashekken tegen een scherpe prijs

De Wit Hekwerken produceert en monteert al meer dan 25 jaar poorten en hekken in alle soorten en maten. Onze producten staan bekend als fraaie, veilige en kwalitatief hoogwaardige poorten en hekken. Ons goed opgeleide team bezit de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij monteren uw gaashek op de juiste wijze zodat een optimale levensduur gegarandeerd is.

Over De Wit Hekwerken

Wij zijn uw specialist in gaashekken. De Wit Hekwerken onderscheidt zich door creativiteit, bewezen betrouwbaarheid en onze geavanceerde poort aandrijvingen. Maar er zijn nog meer redenen waarom u voor De Wit Hekwerken moet kiezen:

  • Bij ons krijgt u 5 jaar garantie;
  • De prijs/kwaliteit verhouding van De Wit Hekwerken is uitstekend;
  • Al onze gaashekken worden in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd;
  • Naast de standaard kleuren gaas, ook gaas leverbaar in de kleuren rood, wit, blauw en geel;
  • Wij komen geheel kosteloos uw tuin of perceel inmeten zodat u nooit teveel betaald.

Meer informatie over De Wit Hekwerken

Hebben wij uw interesse gewekt met ons gaashek en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast gaashekken bieden wij overigens een groot assortiment andere soorten hekwerk. Wat dacht u van sierhekwerken, industriële hekwerken of RVS hekwerken? Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek de mogelijkheden van De Wit Hekwerken.

Onze producten

U ziet een product overzicht van ons hekwerk assortiment.

Bedrijfsfilm

Hierop kunt u in circa 4 minuten zien hoe onze werknemers van een stuk staal een compleet product maken, de behandeling verzinken en poedercoaten en een impressie van onze showtuin. Zo zult u zien dat De Wit Hekwerken zich onderscheid in kwaliteit. Deze film bevat in 4 min heel veel informatie over de kwaliteit van onze producten, en is beslist de moeite waard om te kijken.