De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerkspecialist
Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken.
  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • 1500m2 showtuin.

De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerk specialist


Welkom op de site van De Wit Hekwerken BV!

Voordat u verder kijkt willen wij u graag iets vertellen over onszelf!De Wit Hekwerken is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de hekwerk wereld en daarom hebben wij alle ervaring om u van dienst te kunnen zijn. Wij plaatsen hekwerken voor bedrijven en instellingen, overheidsinstanties, kinderdagverblijven, scholen, (sport)verenigingen, maar zeer zeker ook voor de particulier.

Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken

  • Kosteloze opmeting van uw tuin of perceel waardoor al onze sierhekken exact op maat gemaakt worden;
  • Wij fabriceren en monteren hekwerken in eigen beheer, dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Uitgebreid assortiment;
  • 1500m2 showtuin;
  • Alle ervaring om u van dienst te zijn.


De Wit Hekwerken onderscheidt zich
Doordat wij al onze hekwerken in eigen beheer produceren in onze werkplaats, en deze door gekwalificeerde hekwerk monteurs gemonteerd worden, kunnen wij u een scherpe prijs bieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Hierdoor zijn wij zowel met de productie als de montage direct betrokken. En daardoor onderscheidt de Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven!

Bij De Wit Hekwerken heeft u persoonlijk contact, wij nemen echt de tijd om uw wensen te bespreken
Het draait niet alleen om het uiteindelijke resultaat, ook de weg daar naar toe is zeer belangrijk. Onze kracht ligt dan ook bij ons klantvriendelijke en ervaren personeel die echt de tijd voor u neemt. En ook daar in onderscheid De Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven. Hierdoor hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, waar wij als De Wit Hekwerken erg trots op zijn.

Hekwerk showtuin van 1500m2!
Heeft u na een bezoek aan onze site nog vragen of wilt u onze hekwerken gewoon eens in het ´echt´ aanschouwen. Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze prachtige showtuin van 1500m2. Deze showtuin ligt tegenover ons kantoor waar wij u na een wandeling door onze hekwerk tuin graag ontvangen voor een kopje koffie en advies op maat.

In onze showtuin vind u naast vele verschillende soorten sierhekwerken en sierpoorten ook gaashekwerk, spijlenhekwerk, schuifpoorten en RVS poorten. Kortom, wij kunnen u met ieder type hekwerk van dienst zijn.

Onze producten

U ziet een product overzicht van ons hekwerk assortiment.

Bedrijfsfilm

Hierop kunt u in circa 4 minuten zien hoe onze werknemers van een stuk staal een compleet product maken, de behandeling verzinken en poedercoaten en een impressie van onze showtuin. Zo zult u zien dat De Wit Hekwerken zich onderscheid in kwaliteit. Deze film bevat in 4 min heel veel informatie over de kwaliteit van onze producten, en is beslist de moeite waard om te kijken.