De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerkspecialist
Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken.
  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • 1500m2 showtuin.

Poorten en hekwerken van de beste kwaliteit

Op zoek naar mooie poorten en hekwerken als afsluiting van uw terrein? Kies voor de prachtige exemplaren van De Wit hekwerken! Wij zijn uw specialist in poorten en hekwerken. Doordat wij alles in eigen beheer produceren en door gekwalificeerde monteurs laten monteren, kunnen wij een scherpe prijs bieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Wij zijn zowel met de productie als de montage direct betrokken en daardoor onderscheidt de Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven!

Op maat gemaakte poorten en hekwerken

Met meer dan 25 jaar ervaring, laten wij al uw wensen op het gebied van poorten en hekwerken in vervulling laten gaan. De Wit Hekwerken garandeert u de kwaliteit die een poort of hekwerk vereist. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van een gaashekwerk of sierhekwerk? Lijkt een spijlenhekwerk of dubbelstaafmat hekwerk u wel wat? Of bent u toch meer gecharmeerd van een schuifpoort? De keuze is reuze bij De Wit Hekwerken. Onze experts zijn u graag van dienst!

Wat kunt u verwachten van De Wit Hekwerken?

De Wit Hekwerken verzorgt poorten en hekwerken in alle vormen en maten. Enkele voordelen van onze producten:

  • Al onze poorten en hekwerken worden in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd;
  • Wij maken kwalitatieve en duurzame poorten en hekwerken exact op maat;
  • Wij meten graag uw perceel kosteloos op, waarbij wij u van een passend advies voorzien;
  • Bij ons heeft u 5 jaar garantie;
  • Wij bieden scherpe prijzen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze poorten en hekwerken? Aarzel niet en neem contact met ons op. Kom ook gerust eens een kijkje nemen in onze siertuin van maar liefst 1500 m2! In centraal gelegen Dodewaard te Gelderland tegenover ons kantoor en onze werkplaats ligt onze showtuin. Hier kunt u zien waarom De Wit Hekwerken bekent staat om haar kwalitatief hoogwaardige poorten en hekwerken en zult u ervaren dat de mogelijkheden eindeloos zijn!

Onze producten

U ziet een product overzicht van ons hekwerk assortiment.

Bedrijfsfilm

Hierop kunt u in circa 4 minuten zien hoe onze werknemers van een stuk staal een compleet product maken, de behandeling verzinken en poedercoaten en een impressie van onze showtuin. Zo zult u zien dat De Wit Hekwerken zich onderscheid in kwaliteit. Deze film bevat in 4 min heel veel informatie over de kwaliteit van onze producten, en is beslist de moeite waard om te kijken.