De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerkspecialist
Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken.
  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • 1500m2 showtuin.

Sierhekken met een fraaie uitstraling

Op zoek naar een mooi sierhek als afsluiting van uw terrein? Kies voor de sierhekken van De Wit Hekwerken! Wij zijn uw specialist in hekwerken. Doordat wij al onze hekwerken in eigen beheer produceren en door gekwalificeerde hekwerk monteurs laten monteren, kunnen wij een scherpe prijs bieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Wij zijn zowel met de productie als de montage direct betrokken en daardoor onderscheidt de Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven!

sierhek model Limburg met sierlijke ornamenten en zwarte coating sierhekken van uw ervaren hekwerk specialist | sierhek

Sierhekken van hoge kwaliteit

Wij produceren en monteren al meer dan 25 jaar sierhekken in alle soorten en maten door heel Nederland. Onze sierhekken staan dan ook bekend als fraaie, veilige en kwalitatief hoogwaardige sierhekken. Mocht het zo zijn dat u geen keus kunt maken uit ons brede assortiment sierhekken dan is dat geen probleem. De Wit Hekwerken staat open voor uw eigen ontwerp. Samen maken wij het model waar u naar op zoek bent. En door onze duplex behandeling van volbad verzinken en daarna poedercoaten bent u gegarandeerd van een jarenlang onderhoudsvrij sierhek van hoge kwaliteit!

Voordelen van onze sierhekken

De Wit Hekwerken verzorgt sierhekken in alle vormen en maten. Enkele voordelen van onze sierhekken:

  • Al onze sierhekken worden in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd;
  • Kwalitatief en duurzame sierhekken exact op maat gemaakt;
  • Kosteloze opmeting van uw perceel waarbij wij u van een passend advies voorzien;
  • 5 jaar garantie;
  • Van ieder model sierhek is een sierhekwerk of sierpoort te vervaardigen.

sierhekwerk

Kom een kijkje nemen in onze siertuin!

Wilt u meer weten over onze sierhekken? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze sierhekken in het echt aanschouwen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze siertuin van maar liefst 1500 m2! In centraal gelegen Dodewaard te Gelderland tegenover ons kantoor en onze werkplaats ligt onze showtuin. Hier kunt u zien waarom De Wit Hekwerken bekent staat om haar kwalitatief hoogwaardige sierhekken en zult u ervaren dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wilt u uw terrein ook op een fraaie manier afbakenen? Doe het met een sierhek van De Wit Hekwerken!

Onze producten

U ziet een product overzicht van ons hekwerk assortiment.

Bedrijfsfilm

Hierop kunt u in circa 4 minuten zien hoe onze werknemers van een stuk staal een compleet product maken, de behandeling verzinken en poedercoaten en een impressie van onze showtuin. Zo zult u zien dat De Wit Hekwerken zich onderscheid in kwaliteit. Deze film bevat in 4 min heel veel informatie over de kwaliteit van onze producten, en is beslist de moeite waard om te kijken.