Sierhekwerk

Sierhekwerk specialist van Nederland!

Sierhekwerk, er zijn zo veel verschillende soorten en maten. Maar welke pas nu echt bij u? Onze ervaren sierhekwerk specialisten helpen u graag bij deze zoektocht en zullen echt zorg dragen voor de perfecte oplossing. U bent welkom in onze showtuin die vol staat met ieder type sierhekwerk of kijk eens rustig rond op onze website en bekijk onze vele foto’s.

Sierhekwerk zwart gecoat

Veilig, fraai en duurzaam sierhekwerk

Veiligheid en schoonheid samen brengen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Daar staan wij als De Wit Hekwerken voor. Naast maatwerk om u te voorzien van de perfecte toepassing, besteden we ook veel aandacht aan veiligheid. Wij gebruiken daarom de meest duurzame sloten en scharnieren die er voor zorgen dat u hekwerk er niet alleen stijlvol en chic uitzien, maar bijzonder veilig is.

Ervaren team van sierhekwerk specialisten

Ieder sierhekwerk is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen onze ontwerpers, tekenaars en ervaring deskundige. Betrokken, ervaren en creatief. Dat zijn de speerpunten tot het ontwerpen van uw perfecte sierhekwerk toepassing. Door middel van deze samenwerking/benadering kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Samen komen we tot de juiste oplossing

Uw sierhekwerk is pas echt geslaagd wanneer deze perfect aansluit bij uw huis en uw tuin. Bij De Wit Hekwerken werken we uitsluiten met ervaringsdeskundige met verstand hebben veiligheid en design.

Ondergrondse kwaliteit

Naast het hang en sluitwerk zijn er nog een aantal dingen die erg belangrijk zijn, zoals het beton. Iets wat u als het goed is nooit meer zult zien maar wat er wel voor zorgt dat uw sierhekwerk er over vele jaren nog net zo bijstaat als op dag 1. Wij gebruiken beton van de hoogste consistentie klasse zodat wij u de langst mogelijke levensduur kunnen aanbieden.

De Wit Hekwerken, uw ervaren hekwerk specialist

Kies voor het sierhekwerk van De Wit hekwerken! Wij zijn uw specialist in sierhekwerken. Doordat wij al onze sierhekwerken in eigen beheer produceren en door gekwalificeerde hekwerk monteurs laten monteren, kunnen wij een goede prijs bieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Wij zijn zowel met de productie als de montage direct betrokken en daardoor onderscheiden wij onszelf van andere sierhekwerk hekwerk bedrijven!

Sierhekwerk van hoge kwaliteit

Wij produceren en monteren al meer dan 25 jaar sierhekwerken in alle soorten en maten door heel Nederland. Wij zijn erg trots op onze sierhekwerken en zijn een voorloper in deze markt. Gaat het nou om een kleine sierlijke afscheiding of een fraai en groots sierhekwerk, Wij realiseert het voor u. Onze sierhekwerken staan bekend als fraaie, veilige en kwalitatief hoogwaardige sierhekwerken. Mocht het zo zijn dat u geen keus kunt maken uit ons brede assortiment sierhekwerken dan is dat geen probleem. De Wit Hekwerken staat open voor uw eigen ontwerp. Samen maken wij het model waar u naar op zoek bent. En door onze duplex behandeling van volbad verzinken en daarna poedercoaten bent u gegarandeerd van een jarenlang onderhoudsvrij sierhekwerk van hoge kwaliteit!

Kom een kijkje nemen in onze siertuin!

Wilt u meer weten over ons sierhekwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze sierhekwerken in het echt aanschouwen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showtuin, In centraal gelegen Dodewaard te Gelderland naast ons kantoor en onze werkplaats ligt onze showtuin. Hier kunt u zien waarom De Wit Hekwerken bekent staat om onze kwalitatief hoogwaardige sierhekwerken en zult u ervaren dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook krijgt u hier de mogelijkheid om samen met ons personeel uw eigen sierhekwerk samen te stellen. De Wit Hekwerken is de specialist in sierhekwerken!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • 14785 Klanten gingen u al voor;
  • Uitgebreide showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan