De Wit Hekwerken | Uw ervaren hekwerkspecialist
Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken.
 • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
 • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
 • Zowel met productie als montage direct betrokken;
 • 14785 Klanten gingen u al voor;
 • 1500m2 showtuin.

Spijlenhek van de beste kwaliteit

Op zoek naar een spijlenhek van de beste kwaliteit? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw vraag naar spijlenhekken en terreinbeveiliging. Van spijlenhekwerk tot spijlenpoorten. Met meer dan 25 jaar ervaring in het beveiligen van bedrijventerreinen, justitiële instanties en overheid instanties weten wij bij De Wit hekwerken dat bij dit soort producten kwaliteit vereist is. Maar ook de uitstraling speelt een steeds grotere rol. Van industriële spijlenhekken tot sierlijke spijlenhekken; bij De Wit Hekwerken is alles mogelijk!

De Wit Hekwerken is uw spijlenhek specialist

De Wit Hekwerken is uw specialist in spijlenhekken. Een spijlenhek is zeer stevig en daardoor erg geschikt om uw terrein te beveiligen. De spijlen zijn vrijwel onmogelijk te verbuigen. Denkt u bij een spijlenhek aan een grof, industrieel hek dat op het eerste gezicht niet geschikt lijkt voor in een tuin? Tegenwoordig zijn er vele varianten spijlenhekwerk, ook sierlijke varianten die goed geschikt zijn voor bijvoorbeeld een voortuin. Breng eens een bezoekje aan onze siertuin of bekijk de vele mogelijkheden op onze website!

Spijlenhekken in diverse uitvoeringen

Spijlenhekken is bij De Wit Hekwerken verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo worden onze standaard hekken gemaakt van kokers 50×25 en spijlen ø 25. Spijlenhekken met een gladde bovenligger kunnen ook worden voorzien van zowel ronde als vierkante spijlen. Verder kunnen ze worden voorzien van een puntenkam voor extra beveiliging. Enkele andere voordelen van onze spijlenhekken:

 • Onze spijlenhekken zijn voorzien van “blinde verbindingen” om zwakke plekken uit te sluiten;
 • De Wit Hekwerken verzorgt het complete traject, van advies tot plaatsing;
 • De spijlenhekken hebben stabiele en sterke palen voor een stevig geheel;
 • Onze spijlen zijn inbraakpreventief;
 • Productie vindt plaats in onze eigen werkplaats, waardoor wij scherpe prijzen bieden;
 • Onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen met jarenlange ervaring.

Meer informatie aanvragen

Zoekt u een spijlenhek met een unieke uitstraling, lange levensduur en voor een scherpe prijs? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Kijk gerust eens verder rond op onze website en ontdek de mogelijkheden. Is voor u een spijlenhek niet geschikt of wellicht te grof? Dan past dubbelstaaf hekwerk of sierhekwerk misschien beter bij u. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Wij adviseren u graag!

Onze producten

U ziet een product overzicht van ons hekwerk assortiment.

Bedrijfsfilm

Hierop kunt u in circa 4 minuten zien hoe onze werknemers van een stuk staal een compleet product maken, de behandeling verzinken en poedercoaten en een impressie van onze showtuin. Zo zult u zien dat De Wit Hekwerken zich onderscheid in kwaliteit. Deze film bevat in 4 min heel veel informatie over de kwaliteit van onze producten, en is beslist de moeite waard om te kijken.